Over Pflitsch

Pflitsch wordt in Nederland vertegenwoordigd door Hemmink B.V. in Zwolle.
Al bijna 100 jaar geldt het familiebedrijf PFLITSCH als innovatieve expert op het gebied van techniek en dienstverlening. Met de nieuwe slogan “Passion for the best solution” overtuigt de toekomstgerichte middelgrote onderneming haar wereldwijd gevestigde klanten. Passie voor individuele oplossingen, innovatiekracht en klantgerichtheid vormen de succesformule van het familiebedrijf uit Hückeswagen (Duitsland).

Met de moduleservice voor kabelkanalen biedt PFLITSCH unieke oplossingen om kabels veilig en overzichtelijk te geleiden, helemaal afgestemd op uw wensen, tegen transparante kosten. Groot voordeel van de PFLITSCH moduleservice is de aanzienlijke besparing op personeel, tijd en materiaal. Praktijkvoorbeelden laten zien dat door deze besparingen de totale kosten bij de PFLITSCH-moduleservice tot wel 20% lager zijn dan bij zelf geconstrueerde kabelkanalen. Het kanaaltraject wordt gepland met de modernste CAD-technologie, de hoogwaardige componenten worden geproduceerd met een flexibel machinepark en gemonteerd op locatie.

Over Hemmink

Hemmink B.V. is een moderne en professionele importeur van producten op het gebied van elektrotechniek, industrie, verlichting en connectivity. Hemmink onderscheidt zich op de markt door haar vergaande (technische) kennis en haar klantgerichte aanpak.

Bekijk de Hemmink film